Racing Brooklands, Goodwood and Le Mans

Suixtil

SXTL Red on Blue - white tag lineHet legendarische autosport kledingmerk uit de jaren 50 en 60. Gedragen door de bekende coureurs zoals Fangio, Moss, Von Trips en Peter Collins. Hoogwaardige en authentieke kleding om stijlvol aan een evenement deel te nemen. Broeken, Polo’s, Longsleeves, exclusief verkrijgbaar bij Fitzroy & Everest.

 

Suixtil Rio polo yellow front small pictureSuixtil Original Race Pants front cuffSuixtil Targa Pima Polo blue detail

Suixtil Targa Pima Polo GrBl small pictureTouring bag upside small pictureSuixtil Monza cashmere front small picture

Suixtil, Menswear for Racing Heroes

Chapal


Chapal bestaat sinds 1832 en is begonnen als ambachtelijke leerlooierij. Sinds de jaren ’50 maken ze racekleding en accessoires. Wij leveren leren racehelmen, leren raceschoenen, raceoveralls, en prachtige leren jassen voor in uw klassieker.

Chapal combi 1Chapal helm 1Chapal G1 2
Chapal schoen 1

Chapal, ongeƫvenaarde kwaliteit

Leren & Canvas Rally- en flightcaps

Leren en canvas caps voor in open sportauto’s. Praktisch tijdens een toertocht, wintertrial en andere rally’s. Uw haren en nek worden beschut tegen kou en wind tijdens het open rijden. Verkrijgbaar in leer en canvas met en zonder nekflap.

Vliegeniersbrillen

Vliegeniersbrillen in diverse modellen naar oorspronkelijk ontwerp. Zeer geschikt om uw ogen te beschermen tijdens het motorrijden, rally rijden of vliegen. Wij voeren de traditionele modellen van Jeantet Aviator Goggles en de bekende RAF modellen van Halcyon. Ook modellen voor brildragers.

bril Jeantet T2.zwartbril Jeantet 4602.bruinbril Jeantet 4602.zwart

Bomber en pilot jassen

Chapal, Redskins en Chevirex aviator jassen. De leren jassen zijn de modellen waar de vliegeniers uit de tweede wereldoorlog het luchtruim mee kozen. Voorzien van bontkraag en dikke voering, allebei overigens af- en uitneembaar. Veel klassiekerrijders kwamen bij ons voor een warme leren jas, met uitneembare of sheepskin voering. Authentieke stoere bomber en pilot jackets van hoge kwaliteit.
Ook klassieke katoenen overalls, waarin de “Bentley Boys” en coureurs als Stirling Moss in raceten zijn verkrijgbaar, eventueel te voorzien van logo’s van uw eigen automerk of uw naam.

Klassieke rally helmen

Diverse kleuren en maten. De helmen waar Fangio en Stirling Moss mee raceten zijn nieuw verkrijgbaar, voorzien van leren zijflappen en stevige kinriem.

Leren Auto Handschoenen

Leren handschoenen van het merk Laimbock en Sauso, geschikt voor rallyrijders maar ook om dagelijks te dragen. Zowel met hele als halve vingers. Naast de klassieke autohandschoenen met gehaakte rug en open knokkelgaten ook full-leather handschoenen.

Sjaals

Witte lange shawls voor racedrivers die graag met open kap en 80 mijl of meer door de bocht komen. Warm, stijlvol en vooral: authentiek.