Prints & Frames

Lijstenmakerij

Fitzroy & Everest heeft een eigen lijstenmakerij waar naast de prenten die in de winkel gekocht worden ook inlijstopdrachten worden aangenomen. Alle prenten worden zorgvuldig, naar de wensen van de klant ingelijst.

De lijstenmakerij beschikt over een ruime keuze in lijsten en passe-partouts die veelal uit voorraad leverbaar zijn. Specialty inlijstingen met meerdere uitsneden of een verdieping voor bijvoorbeeld een antieke golfclub of medailles zijn geen enkel probleem. Tevens leveren wij schilderij ophangsystemen.

Inlijsting bokshandschoenen

Inlijsting kleiduiven

Inlijsting kleiduiven

inlijsting auto's

inlijsting auto’s

 

Prenten

Originele prenten en foto’s op het gebied van cricket, roeien, golf, polo, racing, tennis, voetbal, yachting, speedboats, stadsplattegronden en authentieke landkaarten.
In de collectie prenten is een speciale plaats voor de prenten van Vanity Fair. Afbeeldingen van Golfers, Rechters, Cricketers, Roeiers, Boksers, Polo-spelers, Biljarters en Tennissers hebben wij ingelijst voor u hangen.
De Engelse punch sketch prenten uit de jaren twintig vormen uitstekende cadeau’s of relatiegeschenken. Ook voor sportende vrienden en vriendinnen is een ingelijste prent altijd een goed en persoonlijk cadeau.
Onze collectie bevat duizenden verschillende prenten. Alle prenten kunnen in eigen atelier vakkundig en op korte termijn worden ingelijst.

vanity fair prentenprints nieuwe website

Plattegronden Rotterdam

Als perfect kado hebben wij een leuke selectie stadplattegronden van Rotterdam .Deze vormen een perfecte combinatie met een handgekleurde ets van het gemeentewapen van Rotterdam. Ook van andere studentensteden hebben wij plattegronden en handgekleurde etsjes met gemeentewapens.

Rotterdam2

Plattegrond Rotterdam

  Plattegrond Rotterdam

Plattegrond Rotterdam

Plattegrond Rotterdam

Rotterdam

Beken of Cowes & Rosenfeld zeil prenten

Beken of Cowes & Rosenfeld prenten. Prachtig gefotografeerde actiemomenten van deze bekende fotografen zijn in allerlei formaten verkrijgbaar. Gemaakt tijdens diverse regatta’s en zeilwedstrijden in de jaren tussen 1900 en 1930.

Beken of Cowes 2